Groepsbehandeling

Samen kun je meer!

Vind jij het prettig om een groepsbehandeling te volgen samen met anderen die in een soortgelijke situatie zitten? Geeft jou dat net dat extra zetje motivatie. Vindt je het fijn om te leren van en met anderen. Kijk dan eens naar ons aanbod van groepsbehandelingen.

Ieder mens is anders en niet iedereen heeft bij dezelfde therapievorm baat, daarom biedt Mens GGZ naast de individuele behandeling ook groepsbehandelingen.

Met een vaste groep deelnemers en 2 behandelaren doorloop je samen een behandeling.

Jullie komen regelmatig bij elkaar en leren van elkaar onder begeleiding van 2 behandelaren. De groepsgroote, frequentie van afspraken, aantal sessies etc verschilt per behandeling.  

 

Deelnemen?

Ben je al in behandeling bij Mens GGZ, bespreek dan samen met je behandelaar in welke groepsbehandeling jij geinteresseerd bent. Je behandelaar zal dan samen met jou kijken of dit een bijdrage is voor jou behandeling. Indien passend zal je behandelaar je aanmelden voor de groep.

Ben je nog niet in behandeling bij Mens GGZ? Bespreek met je huisarts of praktijkondersteuner of deze groepsbehandeling iets voor jou is. Indien passend zal je huisarts of praktijkondersteuner een verwijsbrief voor Mens GGZ schrijven. Er volgt dan een intake en adviesgesprek bij de behandelaren van Mens GGZ, je behandelaar zal tijdens deze gesprekken beoordelen of de groepsbehandeling aansluit bij jouw zorgvraag en indien passend zal deze je aanmelden voor de groep.

Heb je interesse in de groepsbehandelingen? Kijk dan hier voor meer informatie en wanneer de volgende groep start.

Jaarplanning

Groepsbehandeling Negatief Zelfbeeld

Groepsbehandeling ACT - Weer in Balans

 

 

Kosten

Aan deelname aan groepsbehandelingen zijn geen extra kosten verbonden. Net als bij individuele behandling worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar, indien deze gecontracteerd is, waarbij altijd eerst het eigen risico wordt aangesproken. 

/kosten