Vacature behandelaren

Ben jij een psycholoog met hart voor de zorg? Zoek je een plek waar je je kunt ontwikkelen in een collegiale, veilige omgeving met korte lijntjes? Ben jij cliëntgericht, no-nonsense, ondernemend, creatief en innovatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 


Mens GGZ is een nieuwe aanbieder in de GBGGZ in Maastricht-Heuvelland en is ontstaan als initiatief van ZIO en Mondriaan . Samen versterken we, op een vernieuwende, innovatieve wijze, de 1e-lijnszorg. Wij doen dat door cliënten snel en doelmatig te helpen, waarbij positieve gezondheid een belangrijke rol speelt.

Korte lijntjes met verwijzers en betrokken hulpverleners waarbij we de benodigde zorg vloeiend op- en afschalen. Face-to-face en online interventies zijn een vast onderdeel van ons programma.

We gaan in 2022 een aantal aspecten van de zorg veranderen waardoor de wachttijden in de regio terug kunnen gaan lopen.

 

Om die doelstelling te bereiken zijn we op zoek naar meerdere basispsychologen voor aanstellingen tussen de 24 en 36 uur per week.
 

Ben jij een basispsycholoog met de ambitie duurzaam bij te dragen aan het welzijn van mensen met psychische problemen en de wereld een mooiere plek te maken? En vind jij het leuk om vooraan te staan in de ontwikkeling van nieuwe behandelvormen binnen de GGZ?
 

We bieden jou de kans om deze doelen voor de toekomst mede vorm te geven binnen een innovatieve setting met focus op concrete resultaten in de dagelijkse praktijk. Samen realiseren we zo de droom van een goede GGZ.
 

 

Werkervaring
  • Je hebt affiniteit om in korte lijnen samen te werken met huisartsen en POH’s GGZ.

  • Ervaring met zorginnovatie is een pré.

 

Competenties
  • Je bent enthousiasmerend en kunt binnen, maar ook over de grenzen van, bestaande kaders creatieve oplossingen bedenken.
  • Je bezit een aanpakkersmentaliteit en bent niet bang om nieuwe wegen te bewandelen.
  • Samenwerken en goed communiceren met andere zorgprofessionals en cliënten is voor jou vanzelfsprekend.
  • Basispsychologen werken met jou samen in de behandelingen waarbij jij de eindverantwoordelijkheid draagt.
  • Je staat voor een goede kwaliteit van de zorg.
  • Je bent creatief, initiatiefrijk en ondernemend.

 

Wat we bieden

Een uitdagende baan in een prettige werksfeer in een dynamische en zich ontwikkelende omgeving. Samen staan we voor doelmatige, effectieve en kwalitatief hoogwaardige zorg die dichtbij de cliënt en zijn huisarts plaatsvindt. Kortom wij bieden een autonome functie in een zelfsturend team waarin je vrijheid krijgt voor het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en het verkennen van netwerken.

 

Arbeidsvoorwaarden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, inschaling FWG 60. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met ons (info@mensggz.nl of 043-3506910).
 


Meer informatie over Mens GGZ vind je op www.mensggz.nl.

Solliciteren kan d.m.v. het insturen van jouw CV en motivatie vóór 1 april 2022 naar werken@mensggz.nl.


Bij indiensttreding vragen we je om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!