Vacature regiebehandelaren

Ben jij een GZ-psycholoog met hart voor de zorg? Zoek je een plek waar je je thuis kan voelen in een collegiale omgeving met korte lijntjes, ook richting verwijzers en betrokken hulpverleners? Wordt jij enthousiast van doelmatige behandelingen, verkorting van wachttijden en gecombineerde interventies? Ben jij cliëntgericht, no-nonsense, ondernemend, creatief en innovatief? Dan zijn wij een potentiële match!

Mens GGZ (www.mensggz.nl) is een jonge aanbieder in de GBGGZ in Maastricht-Heuvelland en is ontstaan als initiatief van ZIO en Mondriaan[1]. Samen versterken we, op een vernieuwende, innovatieve wijze, de eerstelijnszorg. Wij doen dat door cliënten snel en doelmatig te helpen, waarbij positieve gezondheid een belangrijke rol speelt.

In 2022 wordt een nieuw innovatief concept uitgerold binnen MensGGZ; de Centrale Voordeur. Deze centrale voordeur heeft als doel de verwijzingen beter te stroomlijnen, de wachtlijsten te verkorten en het bieden van zorg aan de patiënt tijdens eventuele wachtlijstoverbrugging.

Voor het uitbreiden van ons team zoeken we een GZ-psycholoog voor 24u / 36u per week

Als GZ-psycholoog neem je de rol van regiebehandelaar die in nauwe samenwerking met een groep huisartsenpraktijken (huisartsen en POH-GGZ) vorm gaat geven aan de versterking van de GBGGZ. In deze samenwerking wordt kortdurende, oplossingsgerichte GBGGZ geleverd ten behoeve van het bevorderen van de mentale gezondheid van de patiënten in de betreffende huisartspraktijk(en).

Werkervaring

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de GBGGZ en interdisciplinaire samenwerking.
  • Je hebt een periode als regiebehandelaar gewerkt en ervaring opgedaan met het ondersteunen en sturen van basispsychologen.
  • Ervaring met zorginnovatie is een pré.

Competenties

  • Je bezit een aanpakkersmentaliteit en bent niet bang om nieuwe wegen te bewandelen.
  • Je bent enthousiasmerend en durft binnen bestaande kaders creatieve oplossingen te bedenken en buiten de kaders te denken.
  • Je bezit de vaardigheid om samen te werken en goed communiceren met andere zorgprofessionals en cliënten.
  • Je bent effectief en efficiënt tijdens behandeling.

Wat we bieden
Een uitdagende baan in een prettige werksfeer in een dynamische en zich ontwikkelende omgeving. Samen staan we voor doelmatige, effectieve en kwalitatief hoogwaardige zorg die dichtbij de cliënt en zijn huisarts plaatsvindt. Kortom wij bieden een autonome functie in een zelfsturend team waarin je vrijheid krijgt voor het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en het verkennen van netwerken.

Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ inschaling FWG 65.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen gesteld worden aan Ank Gijsen, regiebehandelaar bij MensGGZ, via telefoonnummer 06-82552837.

Heb je vragen over de procedure rondom deze vacature of wil je solliciteren? Neem dan contact op met ZIO via 043-350 6919 of stuur je CV en motivatie naar werken@mensggz.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

 

[1] Mens GGZ is een initiatief van Mondriaan en ZIO. Voor meer informatie over Stichting Mondriaan zie https://www.mondriaan.eu/ en voor meer informatie over ZIO zie www.zio.nl